….men mine top-talenter opvejede alle ulemperne

Når jeg laver test assessment og coaching oplever jeg ofte, at de personer jeg arbejder med, har meget bedre styr på deres non-talenter end deres talenter. Det kommer på ingen måde bag på mig, da vi i vores kultur er opvokset med, at hvis du kan finde dine fejl og udviklingsområder, så kan du også gøre noget ved dem.
Det er ikke forkert. Det er jo langt nemmere at gøre noget ved dem, hvis du kender dem, og du KAN ofte gøre noget. Humlen er bare den, at du kan flytte dig LANGT mere, ved at arbejde med dine talenter. Faktisk vil du opleve, at hvis du er lige så bevidst om dine talenter, som du er om dine non-talenter, så kan du få dine talenter til at arbejde for dig, også når du har brug for at kompensere for dine non-talenter 🙂 .

Min tur til Sri Lanka i januar måned, er et godt eksempel på dette, så lad mig fortælle dig min rejseanekdote.

Jeg skulle alene afsted på et ayurvedisk ophold på Sri Lanka, og selvom jeg har boet og rejst en del i udlandet, så bliver jeg altid en smule ængstelig for selve rejsen. Jeg er bange for at forlægge min taske, glemme mit pas eller tabe min pung eller min telefon og ja, når sandheden skal frem, så er det faktisk en velbegrundet frygt, eftersom det er sket for mig flere gange 🙂 .

For at sige det kort, så er det med ”detaljer” ikke min stærke side. Faktisk har jeg en række af de talenter, som giver god detalje-fokus i min non-talentpakke.

Det gik da heller ikke hverken værre eller bedre, end at da jeg kom til Kastrup Lufthavn den 3. januar og skulle tjekke ind, så sagde den søde dame ved skranken til mig:
”Jeg skal se dit visum, når du skal være der til den 13. oktober?”
Mig: ”Øh nej, jeg skal hjem den 13. januar, så behøver jeg vel ikke, eller?” svarede jeg lidt tøvende, velvidende, at der var en stor sandsynlighed for, at damen ved skranken om lidt ville fortælle mig, at der altså stod den 13. oktober på min flybillet!! Og det gjorde der!!

Nu var gode råd dyre. Jeg panikkede… et kort øjeblik, MEN jeg er samtidigt SÅ trænet i at være på gyngende grund, når det gælder om at have styr på detaljerne og samtidigt har jeg nogle stærke ”menneske-talenter” i toppen af min profil, og heraf er jeg blevet rigtig god til at bede om hjælp. Jeg fik lynhurtigt aktiveret både damen ved skranken og to personer hos Qatar Airways, og pludselig var der 3 mand i gang med at finde ud af, om det ville være muligt for mig at komme hele vejen til Sri Lanka uden visum og med en returbillet til om 10 måneder.

10 minutter senere stod jeg med en plan. Jeg skulle gå direkte til gaten og søge om visum online. I Doha hvor jeg mellemlandede skulle jeg tale med en person fra Qatar Airways, som ville undersøge min situation mens jeg fløj til Doha. Ved gaten i Kastrup var personalet blevet informeret om min situation og de fulgte mig, mens jeg i al hast søgte om visum. Hvilket betød, at jeg blev tilbudt den sidste ledige sæderække, hvor der ikke var nogen sidemand på et ellers fyldt fly :-). Da jeg kom til Doha, blev jeg mødt af det flinkeste indtjekningspersonale, som sagde god for at jeg kunne indrejse i Sri Lanka OG opgraderede mig til Business class på aftenflyet til Colombo, hvor jeg fik champagne, 3-retters menu og soveplads :-).

Som en ekstra bonus kunne jeg forlænge mit ophold med 3 dage, nu da jeg alligevel skulle have en ny returbillet, og jeg havde opdaget, hvor afgørende hver dag på Sri Lanka var for mit udbytte af rejsen.

Jeg deler selvfølgelig ikke min historie med dig for at imponere dig. Min pointe er, at vi alle har ting vi er knapt så skarpe til, og vi har alle ting, som vi er ekstraordinært gode til. Jeg har alle dage vidst, og mærket konsekvensen af, at jeg ikke har styr på mine detaljer. Da jeg var barn, kunne mine forældre ofte konstatere, at jeg glemte enten træningsbukser, knæbeskyttere eller håndklæde, når jeg kom hjem fra håndbold. De har forsøgt sig med alle mulige opdragelsesmetoder, men det var sådan jeg var. Det betyder ikke, at jeg ikke skal øve mig og ikke have ansvar, men det betyder, at jeg skal være god ved mig selv, når jeg kommer i kontakt med mine manglende kompetencer. Til gengæld hjælper det afsindigt meget, hvis du har fået afdækket dine stærke sider, så du ved hvordan du kan kompensere. Dels fordi det styrker vores selvopfattelse at have kontakt til vores stærke sider, når vi bliver konfronteret med vores svage sider, men også fordi de ofte vil kunne hjælpe os med at kompensere for vores svage sider.

Jeg ønsker for dig, at du bliver lige så god til at identificere dine stærke sider og top-talenter som du sikkert allerede er til at identificere dine svage sider og non-talenter.