Når OVERGIVELSEN finder sted, bliver der PLADS til livet

I dag har jeg besøgt en gammel bekendt på hans virksomhed. En succesfuld en af slagsen.

Da vi mødtes for 15 år siden til et NLP-kursus kom han kørende i en Ferrari. Han har haft en stribe af succesfulde virksomheder siden. Lækkert hår, lækker kone og skønne unger. Han kørte stærkt. Altid i overhalingsbanen. Altid på vej til det næste. Succes var vigtigt for ham. Hans identitet.

Indtil en dag fiaskoen bankede på døren og virksomheden gik konkurs. Familien fik han splittet. Og en knude dukkede op i halsen. Han var sendt til tælling.

ALT hvad han altid havde været, og ønsket at stå for, var smuldret mellem fingrene på ham.
ALT hvad han altid havde frygtet at være, var han nu… også.

Der var kun én ting at gøre. At overgive sig. At overgive sig til ”det der er”. Og at være med det. På godt og ondt lade det indtage hans liv og hans nye virkelighed. Hans nye selvopfattelse. Pludselig var han andet og mere end det han kendte sig selv som.

Ud på den anden side

Når livet sender os til tælling, så kan vi gøre en af 2 ting. Blive ved med at løbe fra det, som vi plejer. Eller tage det ind, tage den nye situation til os, og overgive os til den.

I overgivelsen ligger den virkelige gave. En frihedsfølelse. Fordi når du kan rumme det hele og være med det hele, så har du lukket hullet mellem ”mig” og ”ikke mig”. Et hul som tidligere har stået mellem ”den du er” og ”den du gerne vil være”, og som har skabt en distance til dig selv.

Den mand jeg mødte i dag var PRÆCIS som jeg huskede ham…..og meget mere. Han tålte ikke kun den ene del af sig selv, men det HELE. Han havde fået plads til livet og han var blevet rigere. Og jeg blev rigere i mødet med ham.

Han har stadig et stykke vej at gå. Jeg VED at det at komme økonomisk på fode er det mindste for ham. Det kommer han snart.

Men næste gang han står på den olympiske skammel, klar til at høste frugten af sit hårde arbejde, så vil det med 100% sikkerhed føles markant anderledes. Alene fordi han nu er tilstede i sit eget liv.

ISÆR hvis han bliver ved med at tillade det hele og at overgive sig 😊

Hvad med dig – tør du??