Om Anne

Mit navn er Anne Brink Frederiksen.

Jeg er Styrke-coach, konsulent og specialist i kvinders karriereliv og personlige lederskab.

Oprindeligt er jeg uddannet Eksportingeniør fra Horsens Teknikum. Jeg har 10 års erhvervserfaring med Account Management og kundeservice i industrien og 4 års erfaring fra konsulentbranchen både som ansat og som selvstændig.

De fleste af mine år i industrien, har været rigtig gode og der har været stunder, hvor det føltes som om tandhjulene ”gik i hak”, men der var alligevel en mislyd, selvom tingene så ud til spille.

Det var først da jeg stødte på testværktøjet Talentindikator og den styrkebaserede tilgang, at det for alvor gik op for mig, hvor mislydene kom fra. Jeg havde ikke mine største styrker i spil!

Et andet vigtigt sted jeg har været inde at skrue på, for at kunne bringe mine talenter og styrker i spil, er min evne til ALTID at sætte barren for højt, at have vanvittigt høje forventninger til mig selv og alt hvad livet og arbejdslivet skulle indeholde. Det har været altafgørende for min egen trivsel og min karriere, at få redskaber til at balancere mine høje ambitioner.

Ud over at jeg med Talent Indikator kan teste menneskers talenter – deres motorveje – så har jeg et særligt talent for at spotte hvor menneskers mislyde opstår. Min tone er kærlig, men skarp og du skal forvente og være villig til ”at blive sat på arbejde” for jeg har det stadigvæk bedst med at se resultater.

Øvrigt

Partner i HR Consult www.hrconsult.as hvor vi bl.a. laver ledelses- og teamudvikling baseret på den styrkebaserede tilgang.

Uddannelser

F L O W Specialist, Talent Indikator, DISC, NLP Master, Enneagrammet, Visionary Coach, Feminint Lederskab, og Gender Intelligence Agent.