Referencer – styrkebaseret coaching

“Jeg er meget taknemmelig for at have haft Anne på sidelinjen som styrkecoach det sidste års tid, jeg har nydt godt af hendes fantastiske evner til en meget autentisk og personlig sparring.

Som de fleste andre havde jeg en periode i mit liv hvor spørgsmålene om karriere og work-life balance med mand og to børn stillede sig i kø, gik i ring og hobede sig op. Hvor er jeg på vej hen, hvad vil jeg og hvor gør jeg af mine ambitioner når jeg vil det hele? I et forløb med Anne fik jeg først en grundig kortlægning af mine styrker, derefter et forløb med detaljeret dialog om resultaterne i en sammenhæng.

Jeg har prøvet coaching og mentoring før, men hvor jeg før har haft en fornemmelse af at køre i ring i ”hvad synes du selv”-spørgsmål, har dialogen med Anne vist hendes fantastiske evne til at kunne give konkret sparring og specifikke input til mine overvejelser, hun har været meget præcis i hendes observationer og forslag til tiltag. Hendes store referenceramme har betydet meget for mig i forhold til troværdighed, hun kan underbygge og henvise til undersøgelser og metoder og har en kæmpe værktøjskasse at trække på i forhold til at kunne give mig ting jeg kunne arbejde med og bruge i min hverdag. Det giver mig en daglig ro at kende mine styrker og stole på mine mavefornemmelse og ved bedre at kunne være hvor jeg er, kan jeg lægge mine ressourcer rigtigt.”

Sofie Gjedde-Simonsen, Specialist, Atkins-Global

 

“Gennem min sparring med Anne, er jeg blevet bevidst om på hvilke livsområder jeg begrænser mig selv. Man kan først handle når man er bevidst og Anne er den perfekte sparringspartner når Joharis vindue skal åbnes og indsigter skal ”sluges”. Jeg er blevet bevidst om ovenstående og kan nu handle og hjælpe mig videre på en konstruktiv måde, så jeg bliver en bedre mig.

Anne er kompetent. Verdensmester i at forstå andre mennesker og rigtig god til at fornemme ”den anden”. Hun bidrager når behovet er der og er med til at åbne det ”rum”, der skal åbnes for at man kan komme videre. Anne sætter sig selv i spil og byder ind når det er mest relevant. Anne er det perfekte match når man skal finde sine styrker. Hun får mine bedste anbefalinger.”

Anne Marie Valentin, karriererådgiver og foredragsholder, Intojob

 

Referencer Styrketest – TalentIndikator

“Jeg har lige haft den mest fantastiske oplevelse med TalentIndikator testen, opfulgt af en virkelig kompetent og dyb samtale med skønne Anne Brink Frederiksen. Den har på alle måder ramt “spot on”, og jeg følte mig virkelig set og hørt i opfølgningssamtalen.

Anne formåede på alle måder at guide mig ind i hvordan alle mine talenter så fint harmonerede med mine drømme og ønsker, og hvordan det på alle mulige måder er muligt for mig at gå vejen, og realisere dem. Yderligere har jeg nu virkelig dyb forståelse for hvor jeg er stærk og hvor jeg brænder helt i gennem og hvilke punkter jeg med fordel kan outsource til andre 🙂  Af hjertet tak for denne indsigt og din store faglige kompetence Anne, du har mine varmeste anbefalinger.”

Milie Guldbrandt, Salgskonsulent, Berendsen

 

“Jeg har prøvet forskellige personprofil test. Denne test adskiller sig ved at være så nuanceret i – hvor mine særlige gaver, kompetencer og talenter lå. Samtidig var det en fin øjenåbner at få præciseret hvilke nogle talenter der ikke lå naturligt for mig – hvilket sjovt nok er i fin tråd med opgaver der ikke interesserer mig tak for nuancerne. De varmeste anbefalinger herfra!”

Nete Storm Pedersen, Senior konsulent

 

“Jeg fik utrolig god feedback, fra skønne Anne Brink Frederiken, på udfyldelse af TalentIndikator testen. Jeg har aldrig prøvet sådan noget før, men efter en meget givende snak med Anne, var jeg i chok over hvor præcis testen var. Jeg forstår mig selv og mine bevæggrunde for at gøre som jeg gør meget mere, og fremover vil det være meget nemmere at beskrive mig selv i professionel sammenhæng.

Tusinde tak for indsigten og klarheden til udbyderen af TalentIndikator og Anne for overbringelsen af min test, begge parter har min største anbefaling.”

Ninna-reidun Sommer, selvstændig

 

Sagt om Anne som foredragsholder

”Levende, energisk, fantastisk og givende”. Helle Lanugo

Seriøs og energifyldt”. Jesper Callesen

Meget vidende, skøn energi”. Tina Wilk

Levende og personlig”, Jan Heimdal

Erfaren, reflekterende, interessant”, Alexandra